آموزش زنان

طرز تهیه کالباس مرغ خانگی، خوشمزه و آسان

سوسیس و کالباس به دلیل طعم خاص و دلچسب در میان عامه مردم، خصوصا کودکان و نوجوان طرفداران بسیاری دارد. به دلیل ناسالم بودن ترکیبات کارخانه‌ای این محصولات و مواد نگهدارنده آن‌ها، افراد زیادی مایل هستند تا در منزل، شکل سالم و بهداشتی آن‌را تهیه کنند.

در اینجا با دستور خوشمزه و آسان کالباس مرغ خانگی با شما هستیم.

مواد لازم:

سینه مرغ ۲ عدد

ران مرغ کامل ۱ عدد

سیر ۵ حبه 

نشاسته ذرت ۲ ق غ

روغن پخت و پز ۴ ق غ

ادویه ها

پودر سیر ۱ ق چ

پودر پیاز ۱ ق چ

پودر هل ۱ ق چ

پاپریکا ۱ ق چ

فلفل سیاه ۱/۲ ق چ

فلفل قرمز ۱/۲ ق چ

دارچین ۱/۲ ق چ

تخم گشنیز ۱ ق چ

نمک ۱/۳ ق غ 

خلال پسته ۲ ق غ

طرز تهیه کالباس مرغ خانگی

مرحله ۱

سینه و ران مرغ بی خض رو داخل غذا ساز گذاشته و خوب ترکیب میکنیم

مرحله ۲

اکنون سیر، نشاسته ذرت، روغن پخت و پز و ادویه هارا اضافه میکنیم و مجدد ترکیب میکنیم

 

مرحله ۳

مواد ترکیب شده را درون یک کاسه میریزیم و خلال پسته خیس خورده ر به آن می‌افزاییم 

مرحله ۴

داخل لیوان یا شیشه ها را چرب میکنیم و از مواد ترکیبی کم کم اضافه میکنیم و مرتب با گوشتکوب کوچک که به راحتی درون لیوان یل شیشه قرار بگیرد مواد را فشرده میکنیم تا هوای مابین آن به صورت کامل خارج شود.

مرحله ۵

 روی لیوان ها و یا شیشه های پر شده از مواد را با کاغذ روغنی و فویل به کمک یک کِش می‌بندیم

مرحله ۶

 لیوان یا شیشه ها را درون قابلمه ای قرار می‌دهیم و به اندازه نصف لیوان یا شیشه ها درون قابلمه آب میریزیم و به مدت یک‌ساعت و نیم الی دو ساعت روی شعله با حرارت متوسط قرار می‌دهیم 

مرحله ۷

بعد از گذشت زمان مورد نظر لیوان یا شیشه ها را خارج میکنیم و در دمای محیط اجازه می‌دهیم تا کاملا سرد شوند

 مرحله ۸

در آخربعد از سرد شدن لیوان‌ یا شیشه‌ها، به مدت ۵ ساعت داخل یخچال قرار میدهیم و بعد از گذشت ۵ ساعت لیوان یا شیشه‌ها را از یخچال خارج کرده و با بر عکس کردن لیوان ها، کالباس های آماده شده را از لیوان ها خارج کرده، با ضخامت دلخواه برش میزنیم. و با کاهو و خیارشور در کنار عزیزانتون نوش جان کنید.

 

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا