طرز تهیه کالباس مرغ خانگی، خوشمزه و آسان
سوسیس و کالباس به دلیل طعم خاص و دلچسب در میان عامه مردم، خصوصا کودکان و نوجوان طرفداران بسیاری دارد. به دلیل ناسالم بودن ترکیبات کارخانهای این محصولات و مواد نگهدارنده آنها، افراد زیادی مایل هستند تا در منزل، شکل سالم و بهداشتی آنرا تهیه کنند.
در اینجا با دستور خوشمزه و آسان کالباس مرغ خانگی با شما هستیم.
مواد لازم:
سینه مرغ ۲ عدد
ران مرغ کامل ۱ عدد
سیر ۵ حبه
نشاسته ذرت ۲ ق غ
روغن پخت و پز ۴ ق غ
ادویه ها
پودر سیر ۱ ق چ
پودر پیاز ۱ ق چ
پودر هل ۱ ق چ
پاپریکا ۱ ق چ
فلفل سیاه ۱/۲ ق چ
فلفل قرمز ۱/۲ ق چ
دارچین ۱/۲ ق چ
تخم گشنیز ۱ ق چ
نمک ۱/۳ ق غ
خلال پسته ۲ ق غ
طرز تهیه کالباس مرغ خانگی
مرحله ۱
سینه و ران مرغ بی خض رو داخل غذا ساز گذاشته و خوب ترکیب میکنیم
مرحله ۲
اکنون سیر، نشاسته ذرت، روغن پخت و پز و ادویه هارا اضافه میکنیم و مجدد ترکیب میکنیم
مرحله ۳
مواد ترکیب شده را درون یک کاسه میریزیم و خلال پسته خیس خورده ر به آن میافزاییم
مرحله ۴
داخل لیوان یا شیشه ها را چرب میکنیم و از مواد ترکیبی کم کم اضافه میکنیم و مرتب با گوشتکوب کوچک که به راحتی درون لیوان یل شیشه قرار بگیرد مواد را فشرده میکنیم تا هوای مابین آن به صورت کامل خارج شود.
مرحله ۵
روی لیوان ها و یا شیشه های پر شده از مواد را با کاغذ روغنی و فویل به کمک یک کِش میبندیم
مرحله ۶
لیوان یا شیشه ها را درون قابلمه ای قرار میدهیم و به اندازه نصف لیوان یا شیشه ها درون قابلمه آب میریزیم و به مدت یکساعت و نیم الی دو ساعت روی شعله با حرارت متوسط قرار میدهیم
مرحله ۷
بعد از گذشت زمان مورد نظر لیوان یا شیشه ها را خارج میکنیم و در دمای محیط اجازه میدهیم تا کاملا سرد شوند
مرحله ۸
در آخربعد از سرد شدن لیوان یا شیشهها، به مدت ۵ ساعت داخل یخچال قرار میدهیم و بعد از گذشت ۵ ساعت لیوان یا شیشهها را از یخچال خارج کرده و با بر عکس کردن لیوان ها، کالباس های آماده شده را از لیوان ها خارج کرده، با ضخامت دلخواه برش میزنیم. و با کاهو و خیارشور در کنار عزیزانتون نوش جان کنید.
1 دیدگاه